Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc

de Constelatialeu in Penne, 5 Mai 2017 | 2390 vizualizari

 

Pentru ca si deoarece am castigat  ''o tarna'' de paste de la Barilla si niste sos din aceiasi gama, am zis sa fac niste pastoase

 

INGREDIENTE

  • 300 g Pennette Rigate Barilla
  • 600 g ceafa de porc taiata cubulete mici
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • sos de rosii cu busuioc Barilla
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc:

Intr-o oala, punem apa la fiert ( se fierb in apa multa), adaugam putina sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pennele si le lasam sa fiarba 9 min.

Separat, taiem ceafa cubulete mici, adaugam sare si piper, punem tigaia wok pe foc, adaugam cca. 50 ml ulei si lasam sa se incinga, adaugam ceafa de porc si o lasam sa se caleasca bine. Scurgem pastele de apa, le asezam pe farfurie, adaugam bucatele de ceafa si sosul de rosii se poate servi cu parmezan ras ( sunt calica si mananc parmezanul de una singura fara garnitura)....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu varza calita si kaiser