Penne cu carne tocata de pui si mazare

de Bya Ralu in Penne, 21 Dec 2015 | 3524 vizualizari

 

O reteta luata de pe site-ul Lidl, e putin modificata dar tare buna

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • carne tocata de pui
  • 1 rosie
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/busuioc
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata de pui si mazare:

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.

Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.

Se pune putina apa si vinul alb,lasam la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se pune ceapa taiata solzisori,se pune apa cat sa acopere si condimente.

Cand zeama scade se pune mazarea scursa,si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.

Se pune si smantana,se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.

Se lasa cateva minute pana scade zeama,iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata de pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

22.12.2015, 08:24

buneeee ,

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

xandrinne

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

anca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si surimi