Penne cu carne tocata de pui si mazare

de Bya Ralu in Penne, 21 Dec 2015 | 3951 vizualizari

 

O reteta luata de pe site-ul Lidl, e putin modificata dar tare buna

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • carne tocata de pui
  • 1 rosie
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/busuioc
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata de pui si mazare:

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.

Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.

Se pune putina apa si vinul alb,lasam la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se pune ceapa taiata solzisori,se pune apa cat sa acopere si condimente.

Cand zeama scade se pune mazarea scursa,si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.

Se pune si smantana,se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.

Se lasa cateva minute pana scade zeama,iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata de pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa