O cină tare bună și sățioasa!
Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se strecoară, se clătesc sub un jet de apă rece și se lasă să se scurgă bine.
Pieptul de pui se spală bine, se șterge cu prosoape de hârtie și se taie fasiute. Intr-o tigaie se pune uleiul și când se încinge se adaugă carnea și se lasă să se caleasca puțin. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și usturoiul tăiat feliuțe. Se lasă să se caleasca împreună, timp în care se spală dovlecelul, se curăță de miez și se taie cubulete mici. Roșiile se curăță de coajă și se taie cubulete. Se pun în tigaie pe rând dovlecelul, pasta chilli și roșiile și se lasă împreună timp de 2-3 minute. Se toarnă sucul de roșii și se condimentează cu sare și piper după gust. Se lasă să dea câteva clocote apoi se adaugă pastele. Se amestecă împreună, se pune și brânza, se omogenizează apoi se ia de pe foc. Se repartizează în farfurii, se rade deasupra cașcaval și se servește.
Poftă Bună!
1
Se poate renunța la pasta chilli dacă nu va place picant!