Fundite delicioase cu lapte

de CameliaR in Paste, 11 Noi 2015 | 7313 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte delicioasa si poate fi servita dimineata la micul dejun sau seara daca ai pofta de ceva dulce dupa cina. Este foarte simplu de preparat si m-am gandit ca este perfecta pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fundite
  • 1 litru de lapte
  • 3 linguri de zahar sau miere
  • 1 lingura esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite delicioase cu lapte:

Pentru inceput trebuie sa punem laptele la fiert impreuna cu cele 3 linguri de zahar si lingura de esenta de vanilie. Dupa ce a fiert laptele, punem funditele si dam la foc mic. Lasam la fiert aproximativ 10 minute. La final acoperim oala cu un capac, iar deasupra punem un prosop mai gros.In acest timp funditele se vor umfla Lasam aproximativ 20 de minute iar apoi servim. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce tip de paste doriti

2

Esenta de vanilie ii da un gust delicios.

3

Puteti sa puneti scortisoara sau coaja de lamaie rasa.

4

Puteti sa puneti mai mult sau mai putin zahar, depinde de cum doriti. Eu folosesc miere, dar de data asta nu am mai avut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite delicioase cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

CameliaR 1

11.11.2015, 21:45

Multumesc frumos pentru postarile voastre dragute.

Andra_Constantinescu 1

11.11.2015, 22:23

Cu funditele astea dragute mi-ai facut pofta!

CameliaR 1

11.11.2015, 22:45

Multumesc Andra Esti o scumpica

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb