Penne cu carne tocata

de Rahela Velicu in Penne, 4 Iun 2021 | 4837 vizualizari

 

Noi adoram pastele, dar acestea cu carne tocata sunt preferatele sotului.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 300 g paste
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 20-30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde/ oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata:

Mai intai punem pastele la fiert in suficienta apa cu un praf de sare.

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 5-6 minute in ulei incins.

Adaugam pasta de tomate si carnea si lasam inca 20-25 de minute pe foc.  Din cand in cand amestecam compozitia de carne. Adaugam sare si piper dupa gust.

Adaugam pastele scurse de apa si o cana din apa unde au fiert pastele si mai lasam pe foc inca 5-10 minute. Adaugam si patrunjelul sau oregano la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata