Paste vegetariene

de - Andreea - in Penne, 25 Iun 2014 | 12068 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult cand am citit reteta si mi-a placut si mai mult cand am gustat ! Este o reteta simpla perfecta pentru pranz !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 2 morcovi mici
  • 1 dovlecel
  • ceapa verde
  • 240 gr naut
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste vegetariene:

Morcovii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem fasii subtiri.

Dovlecelul il spalam si il taiem fasii iar ceapa o spalam si o taiem rondele.

Punem o tigaie cu putin ulei la foc iute  si calim legumele.Daca este necesar , adaugati putina apa.

Cand legumele s-au calit adaugati nautul .Potriviti de sare si piper.

Intre timp , punem  apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Se lasa la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj .

Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la legume.

Le punem 2-3 minute la foc iute .Daca este necesar adaugati din nou sare si piper ( depinde de gustul fiecaruia).

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Eu am folosit naut deja fiert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste vegetariene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si branza elvetiana