Pateuri cu branza

de silvi0ara in Dulciuri, 5 Mai 2010 | 10345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj  
  • 500g branza telemea  
  • 2 oua intregi  
  • 2 linguri gris  
  • 2 linguri smantana  
  • 1 ou pentru uns  
  • susan alb si negru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale,

adugam smantana si grisul si amestecam bine pana devine o pasta omogena.

Se portioneaza foile in patrate egale si pe fiecare partat se pune o lingurita plina de branza.

Se impacheteaza patratele rezultand niste triunghiuri,pe care le lipim sa nu iasa compzitia afara,ungand cu putin ou batut marginile laterale,apoi presam usor cu degetele marginile.

Pe deasupra le ungem cu ou batut si presaram susan alb si negru pentru contrast.

Pateurile astfel pregatite sa aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament si se dau la cuptorul preancins la 200gC pana se coc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori din foietaj umpluti cu nuca