Paté de surimi si paté de ton

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2012 | 3487 vizualizari

 

Astazi nu am avut prea mult timp la dispozitie sa pregatesc pranzul si a trebuit sa ma gandesc la ceva rapid si gustos.Asa ca ales sa fac un paté de surimii si unul de ton pe care le-am servit cu paine toast si somon afumat,iar la la sfarsit le-am decorat cu oua fierte si rucula.

 

INGREDIENTE

  • 15 surimi
  • 2 conserve de ton natural(in apa)
  • 1 ceapa
  • 5-6 fire patrunjel
  • 8 linguri maioneza
  • 1 castravete murat
  • somon afumat file
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paté de surimi si paté de ton:

Se pune in blender surimi,1/2 ceapa,1/2 castravete murat,3 fire patrunjel si se amesteca pana devin pasta.Se pune compozitia intr-un bol si se amesteca cu 4 linguri de maioneza,sarea si piperul.La fel se procedeaza si cu tonul.Apoi le-am servit cu paine toast si somon afumat ,decorate cu feliute de oua fierte si rucula. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi si paté de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi