perfecte pentru cina sau pachetel
Drojdia se pune intr-un vas,se adauga sarea si zaharul, se amesteca pana devine lichida.
Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si de floarea soarelui,galbenusul, 50 gr. branza telemea, 275 gr. branza proaspata de vaci.
Amestecam, adaugam apoi faina alba si framantam un aluat elastic pe care-l lasam 30minute la dospit in loc ferit de curenti (acoperit cu un prosop curat de bucatarie).
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul,il intindem pe masa de lucru infainata.
Ungem o tava cu ulei, asezam aluatul in tava, il ungem cu albus de ou, asezam din loc in loc masline negre.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Peste aluatul din tava presaram cascaval ras si branza telemea.
Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana capata culoare aurie toppingul de cascaval cu branza.
Lasam la racorit,portionam si servim.
Pofta buna!