Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 7911 vizualizari

 

perfecte pentru cina sau pachetel

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 270 gr. branza proaspata de vaci
  • 3 linguri faina de in
  • 3 linguri seminte de in
  • 50 gr. seminte de floarea soarelui
  • 50 gr. branza telemea de vaca
  • cca 200 gr. faina alba
  • 1 ou
  • masline negre
  • cascaval ras
  • branza telemea rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre:

Drojdia se pune intr-un vas,se adauga sarea si zaharul, se amesteca pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si de floarea soarelui,galbenusul, 50 gr. branza telemea, 275 gr. branza proaspata de vaci.

Amestecam, adaugam apoi faina alba si framantam un aluat elastic pe care-l lasam 30minute la dospit in loc ferit de curenti (acoperit cu un prosop curat de bucatarie).

Dupa ce aluatul  si-a dublat volumul,il intindem pe masa de lucru infainata.

Ungem o tava cu ulei, asezam aluatul in tava, il ungem cu albus de ou, asezam din loc in loc masline negre.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Peste aluatul din tava presaram cascaval ras si branza telemea.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana capata culoare aurie toppingul de cascaval cu branza.

Lasam la racorit,portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline, rosii si busuioc