Paté de surimi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 3291 vizualizari

 

Un paté minunat servit cu toast-uri sau pe paine proaspata care nu poate sa dea gres cand ai musafiri.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de surimi
  • 1 cana maioneza
  • 2 linguri smantana
  • muraturi asortate(castravete, conopida, morcov, arpagic, etc)
  • 3 -4 oua fierte
  • putina ceapa
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paté de surimi:

- Decongelam bastoanele de surimi - le scoatem din ambalajul de plastic si le taiem bucati potrivite. Apoi le bagam la tocatorul robotului. Daca nu aveti, trebuie sa le marunttii fin, bucata cu bucata. 

- Ouale se fierb tari si se tau marunt si ele.

- Tot la tocatorul de la robot maruntim si muraturile scurse bine de zeama.

- A,estecam totul bine si aduagam maioneza (vedeti daca mai e nevoie pentru a iesi o crema nu foarte moale dar legata bine cu maioneza). Punem si smantana grasa si temperam de sare si piper. 

- Servim cu toast-uri sau pur si simplu in forme pentru a se manca cu paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi si paté de ton