Pastravul cu ochii negrii

de mihaelar63 in Pastrav, 3 Iul 2010 | 6787 vizualizari

 

chiar nu stiam cum sa numesc acest preparat , cu dedicatie speciala pentru Adinacarla care este o mare iubitoare de masline .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi [ 600 gr ]
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • faina malai 
  • ulei
  • cateva frunze de salvie
  • 400 gr cartofi noi
  • 50 gr unt
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • ardei rosu
  • 2 masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravul cu ochii negrii:

  1. pastravul se sareaza se piperea za se stropeste cu zeama de lamaie , se umple cu frunzulitele de salvie se da prin faina de malai si se prajeste in ulei incins .
  2. pentru garnitura cartofii se curata se spala si se fierb in apa cu sare si o parte din patrunjel , se scurg de apa si se amesteca cu unt si verdeata .
  3. se serveste decorat cu lamaie si ardei si cel mai important , personalizati-l punand ochi format din maslina !!!

TIPS-URI

1

pastravul nu va mai fi lunecos - lipicios daca il spalat cu apa cu otet sau il stropiti cu lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul cu ochii negrii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.07.2010, 18:01

Cu sau fara garnitura este forte bun !

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:23

mihaela esti mortala! super bun acest peste cu ochi negri!

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:26

gaby lasadraga ochi albastri, nu stii vorba aia ; ochii-albastrii, c...ru broastii, ochii negri si caprui fura inima oricui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]