Pastrav cu rosii deshidratate si capere

de Bucataras Medi in Peste, 19 Ian 2012 | 4185 vizualizari

 

Fani de peste va astept la masa!

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 3 linguri cu rosii deshidratate
  • 3 linguri cu capere
  • ulei de masline
  • 2 lamai
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • rosmarin uscat
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu rosii deshidratate si capere:

Se spala pestele, se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper atat pe exterior cat si in interior, dupa care stropim  cu zeama de la o  lamaie. In burta fiecarui peste punem cate o lingura de capere si una de rosii deshidratate (rosiile deshidratate le-am tinut cateva minute in apa rece). Drept tava eu am folosit un vas yena cu gratar.

Curatam cartofii si morcovii, ii spalam si apoi ii taiem (morcovul l-am taiat rondele iar cartofii in sferturi). Am uns vasul cu putin ulei si am asezat atat cartofii cat si morcovii. Am presarat putin rosmarin, am adaugat usturoiul zdrobit si am turnat o cana cu apa. Asezam gratarul iar pe gratar pestii si cateva rondele de lamaie. Dam la cuptor si cu 15 minute inainte de a fi totul gata turnam sosul de rosii si lasam ca acesta sa scada.

Cand pestele este frumos rumenit si bine facut scoatem vasul din cuptor si asezam pe cate o farfurie cate o bucata de peste si legume.Turnam sosul intr-o sosiera. Stropim atat pestele cat si legumele cu sos si asezonam cu patrunjel verde si gata......puteti servi

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu rosii deshidratate si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lorra 1

19.01.2012, 21:35

like, like, like

RuxyRux 1

19.01.2012, 21:40

Tu Medi esti specialista in prepararea pestelui

mamaieelena 1

19.01.2012, 22:49

am venit tarziu si nu mi-a mai ramas nimic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrăv cu legume la cuptor