Pastrav cu portocale la cuptor

de adnia in Pastrav, 10 Ian 2013 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pastravi decongelati
  • -2 portocale feliate
  • -1 lamaie feliata
  • -sare, piper dupa gust
  • - 1 foaie de dafin (optional)
  • -putin ulei de masline
  • -putin vin alb
  • -bucuioc, menta (optional)
  • -putin arpagic uscat (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu portocale la cuptor:

Pestele se spala bine cu apa rece, se tapoteaza cu un prosop  absorbant, se sareaza, se pipereaza si se presara arpagic uscat. Se pregateste tava asa: se unge cu putin ulei de masline se adauga putina apa(2-3 linguri) , se aseaza felii de portocale, peste care punem pestele. Optional, se poate presara un praf de busuioc uscat amestecat cu menta (tot uscata).

Se decoreaza cu cate o feliuta de lamaie si o frunzulita de menta sau busuioc. Se da la cuptor (230 grade) pt. cca 20 min. In ultimele 5 min. de stat la cuptor, se adauga 1 cescuta vin alb in tava. 

Se serveste cald.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adnia 1

11.01.2013, 19:23

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:23

bun,bun

Sim0na 1

12.01.2013, 12:15

si eu vreau sa fac peste azi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor - in haine