Pastrav cu busuioc

de Bunica in Pastrav, 31 Aug 2014 | 3979 vizualizari

 

Pastrav cu busuioc un preparat care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 crengute busuioc
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu busuioc:

Pestele se eviscereaza,spala,sareaza si pipereaza.

O tava se unge cu o lingura de ulei.

Asezam pestele in tava.

In interiorul lui punem cate o felie de lamaie si o crenguta de busuioc uscat.

Turnam vinul si stoarce zeama de la lamaia ramasa.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 grade pana de rumeneste frumos(aproximativ 20 de minute).

Garnitura ramane la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (19)

bianca92 1

31.08.2014, 22:31

simona72 1

01.09.2014, 09:07

Ce idee buna!! Cu busuioc nu l-am facut...

Lavinia 1

02.09.2014, 19:55

deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de budinca de paste la cuptor