Pastrav in bacon

de Miha in Pastrav, 25 Ian 2010 | 8021 vizualizari

 

Clic pe poza pentru vizualizare totala. Alta poza n-am. :))

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 300 g bacon
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ghimbir
  • rozmarin
  • sare si piper
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in bacon:

Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.

Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.

Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.

Se servesc cu cartofi natur, marar verde si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

31.01.2010, 10:09

minunat!as manca si eu dar ati fost cam multe la rand;data viitoare

Panacris 1

21.03.2013, 11:01

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 11:58

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian