Pasticcio di fusilli

de Sidy in Fusilli, 3 Iun 2010 | 4984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli
  • 200 g carne tocata
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 100 g rosii in bulion
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasticcio di fusilli:

Ceapa se taie marunt  si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3  minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa  fiarba cam 15 minute.
Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.
La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra  cascaval.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio di fusilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 20:00

bun,bun............

Ina 1

03.06.2010, 20:07

foarte frumos decorate!!!

nadina73 1

03.06.2010, 23:37

si eu vreau o portie 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne la cuptor