Fusilli cu ciuperci

de mihaelar63 in Fusilli, 25 Mar 2020 | 3048 vizualizari

 

 Reteta  aceasta a fost preparata pentru caserola la serviciu intr-o zi de miercuri. Mi-a placut mult. Secretul este sa alegi paste de calitate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fusilli pugliese tris
  • 3 cepe verzi-partea verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 borcan ciuperci in saramura
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita nucsora macinata
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 10 rosii cherry -diverse culori
  • 1 lingura zataar-condiment cu cimbru salbatic si susan
  • 1 lingura cu varf patrunjel verde tocat
  • sare
  • Ketchup picant la servire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Sarati. 
  2. Curatati si spalati legumele.
  3. Taiati ceapa verde si usturoiul marunt. Feliati ardeiii.Taiati rosiile in sferturi.
  4. Ciupercile se scurge saramura si se limpezesc cu apa rece. Lasati-le la scurs din nou in strecuratoare.
  5. Cat timp fierb pastele se soteaza usor ceapa , usturoiul si ardeiiin ulei de masline. Sarati usor.
  6. Adaugati pastele si rosiile peste legumele sotate .
  7. Se lasa pe foc inca cateva minute .
  8. Condimentati cu piper si nucsoara. Amestecati.
  9. La servire puneti alaturi sticla cu ketchup.

TIPS-URI

1

Alegeti paste de calitate.

2

Fusilli cu ciuperci sunt gustoase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci