Paste rasfatate in sos de branzeturi

de laura_n in Paste, 10 Dec 2015 | 3092 vizualizari

 

Reteta urmatoare are ca punct de plecare retetele de paste cu branza ale lui Vladut, carismaticul bucatar de la emisiunea Neata, de pe Antena1.
Ne plac pastele, insa de cele mai multe ori, combinatiile cele mai simple sunt si cele mai gustoase!
Astazi, musai sa impartasesc si voua asa bunatate si cred ca veti pati ca mine, veti repeta aceasta reteta de cateva ori :))))
Asadar, incingeti o tigaie, puneti la fiert niste apa si fiti gata de aventura culinara ce va gadila simturile si va da o satisfactie burticii :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
  • - 200 gr cascaval
  • - 50 gr branza cheddar
  • - 200 ml smantana
  • - 200 gr iaurt grecesc
  • - 200 gr bacon
  • - sare
  • - piper cu lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste rasfatate in sos de branzeturi:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.

Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.

Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.

Dupa ce compozitia  a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste rasfatate in sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

11.12.2015, 10:43

vai ...ce e aici , un rasfat si cum s-a prelins branza aia

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:16

ce bune sunt

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 15:29

delicioase

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton