Varza calita cu bacon si taietei lati

de naomy in Paste, 8 Mai 2011 | 5915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de varza data pe razatoare
  • 100 gr bacon
  • 100 gr taietei lati (cu ou)
  • o ceapa mica
  • o rosie
  • 6 ling.de ulei masline
  • piper si sare dupa gust
  • 0 cana si jumatate de apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu bacon si taietei lati:

Se prajeste baconul in 5 linguri de ulei masline (cat sa primeasca putin culoare ). Se pune  ceapa si cand este calita se adauga varza, rosia taiata cubulete, sarea, piperul si apa si se lasa sa fiarba  la foc mic.

Separat se pun taieteii la fiert cu o lingura de ulei de masline si un varf de cutit de sare. Cand varza este gata se adauga taieteii fierti peste ea si se mai lasa 5 minute in care se amesteca cu grija .

POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu bacon si taietei lati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza si piper