Paste la cuptor a la " brunetica"

de brunetica in Penne, 17 Oct 2011 | 4763 vizualizari

 

o reteta usoara, delicioasa pentru toate varstele !!

 

INGREDIENTE

  • 300 g. paste ,  
  • 400 g. sos ragu , 
  • 500 g. sos besciamella , 
  • 20 g. unt , 
  • 100 g. branza parmezan,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor a la " brunetica":

Intr-o oala punem la fiert apa cu un pic de sare , cand incepe sa fiarba apa punem pastele la fiert.

Dupa fierbere le scurgem de apa si le amestecam cu sosul ragu ( e bine sa folositi sos ragu facut in casa pentru ca nu contine conservanti ) .

Ungem o tava cu sos besciamella si asezam pastele, peste paste inca un strat de besciamella si unul de parmezan si cubuletele de unt si dam la cuptor  pentru 15-30 de minunte, cuptorul trebuie sa fie incalzit. Lasam sa se formeze o crusta din parmezan.

Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor a la " brunetica"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci