Paste cu rosii

de - Andreea - in Paste, 17 Ian 2020 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii tip chery
  • 400 gr paste
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii:

Rosiile le spalam si le taiem pe jumatate. 

Punem o tigaie cu putin ulei de masline si calim usturoiul curatat. Dupa 1-2 minute, adaugam rosiile si lasam la foc iute pentru 10 minute. 

Dupa acest timp, punem oregano, busuioc ,sare si piper si amestecam lasand pentru alte cateva minute. 

Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele s-au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu rosii. Amestecam bine si servim imediat.

Pofta buna!  

TIPS-URI

1

Este important ca pentru aceasta reteta sa se foloseasca rosii de calitate, proaspete  dulci, gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella