Paste scoici cu sos de cascaval

de madi_marin in Paste, 20 Iun 2010 | 6730 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta de paste, am improvizat ceea ce vedeti....

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste scoici
  • 6 ciuperci
  • 3 felii sunca de pui
  • 50 g cascaval
  • 150 g crema de unt ( la cutie- natur , fara arome)
  • branza Napolact pentru paste ,,'talienesti,,( rasa fin)
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu sos de cascaval:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ciupercile se curata si se taie feliute, iar sunca de pui cubulete. Se pun la fript impreuna intr-o tigaie cu un strop de unt.

Se face sosul: se puncrema de unt si cascavalul ras intr-o tigaita teflonata si se amesteca pana se topeste cascavalul si se obtine un sos gros.

Se amesteca pastele cu ciupercile , sunca si sosul . Se lasa cateva minute sa se absoarba bine sosul in paste, apoi se servesc presarate din belsug cu branza Napolact gata rasa foarte fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

21.06.2010, 15:36

mmmm tare bune tre sa fie

nadina73 1

24.06.2010, 18:08

ce nebunie cascaval ,ciuperci.............e pt minenu?las furcile si fur

madi_marin 1

24.06.2010, 19:08

nadina....m+am gandit ca or sa iti placa daca sunt cu ciuperci.... serveste, te rog....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton