Paste cu pui

de KramerMariana in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 3581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • Paste din orez
  • 1 morcov
  • 1 telina mică
  • 2 cepe
  • 3 ardei copti (eu am avut la congelator)
  • Busuioc, delikat, curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui:

Puiul se taie cubulete, morcovul si telina se dau pe razatoarea mare si ceapa se toacă marunt. Se pun la calit ceapa, morcovul si telina. După 2-3 minute se adaugă puiul. Se pune apa cât sa acopere tot. Ardeiul copt se pune in blender si se face o pasta care se adaugă peste. Se condimenteaza cu delicat,busuioc si un vârf de lingurita de curry.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet si apoi se adaugă peste pui.

Se serveste cu ceapa verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan