Paste cu branza

de Florin A in Spaghete, 20 Dec 2015 | 8484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti si/sau macaroane
  • 2 ouă mari
  • 4 linguri cu smântână
  • 200 gr brânză cheddar
  • 100 gr caşcaval
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 gr unt
  • Busuioc proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat.

Separat, amestecăm ouăle cu smântâna.

Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde.

Când începe să se îngroaşe, luăm tigaia de foc. Adaugam caşcavalul şi brânza cheddar trecute prin răzătoare şi omogenizăm.

Peste pastele fierbinţi adăugăm untul şi sosul cu brânză. Se amestecă pentru omogenizare.

Se servesc calde, cu parmezan ras presărat deasupra! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

mirela0911 1

20.12.2015, 17:10

Tare bune sunt!

-Licurici- 1

20.12.2015, 17:54

Bune!

Florin A 1

20.12.2015, 19:30

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara