Pasta de hering afumat

de Catalina L in Peste, 26 Dec 2016 | 4807 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si proaspat. Puteti pune maioneza in loc de smantana, dar atentie hering-ul este deja sarat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr file de hering afumat
  • 1 ceapa eșalotă
  • arpagic
  • 2 lingurite suc de lămâie
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering afumat:

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana.  Se amestecă bine. Se adaugă boia de ardei, sare și piper dupa gust. 

Se pune la rece si se lasa cel putin 30 de minute.

Se serveste in verine/pahare sau se pot face sandwich-uri mici.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou cu peste afumat