Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 2280 vizualizari

 

O grozava pasta tartinabila din fasole cu boia de ardei dulce si ierburi italiene de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. fasole pestrita fiarta
  • 2 cepe medii date pe razatoarea fina si scurse bine
  • 30-40 ml ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce de ardei de la delikat
  • 1/2 lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene:

Ceapa se curata, se spala si se trece prin razatoarea fina.

Stoarcem bine ceapa si o punem in recipientul robotului impreuna cu fasolea fiarta, uleiul de masline, sarea, lingurita de boia dulce si ierburile italiene.

Blendam 1 minut toate ingredientele si obtinem o pasta foarte gustoasa pe care o putem servi in zilele de post pe paine prajita alaturi de o salata de legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si piept de pui