Pasta de ardei kapia

de lia maria in Conserve, 17 Sep 2010 | 15380 vizualizari

 

O conserva foarte usor de preparat, foloseste pentru a da gust si culoare preparatelor culinare.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ardei curatat
  • 220g sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii, bine copti, fara urme de fermentare, spalati,curatati de seminte si cotoare, ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim. Pentru fiecare kg de pasta vom pune 220g sare. Amestecam bine si lasam compozitia asa sa stea de pe o zi pe alta. A doa zi, mai amestecam o data de doua ori, pana ne pregatim borcanele sau sticlele. Punem pasta in sticlele sterilizate, legam sau capsam, etichetam si depozitam in camara. Eu o folosesc pe timpul iernii, mai ales la prepararea ciorbelor.

 

TIPS-URI

1

cantitatea ce se vede in poze, am obtinut-o din 1,3 kg ardei macinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ina 1

17.09.2010, 18:49

este excelenta! merita toate furcile

Sylvia 1

18.09.2010, 12:29

Vai ce minunatie si ce frumos etichetate o adevarata maestra esti, felicitarile mele o sa fac reteta asta dar in cantitate mai micuta

Laly 1

19.09.2010, 00:15

Ce minunatie,trebuie neaparat testata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de Kapia cu telina