Pasca fara aluat

de hashul in Prajituri, 6 Mai 2013 | 7344 vizualizari

 

Foarte buna si foarte simplu de facut!

 

INGREDIENTE

  • branza dulce de vaci - 500 gr (cat mai grasa)
  • oua - 5 buc
  • smantana 300 gr
  • unt - 200 gr
  • zahar - 200 gr
  • gris - 4 linguri
  • faina - 4 linguri
  • stafide - 150 gr
  • semintele de la o pastaie de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Punem intr-un bol mai mare ouale impreuna cu zaharul si semintele de vanile si batem bine cu telul pana se topeste zaharul.

Punem branza cate un pic si amestecam pana la omogenizare, apoi untul pastrat la temperatura camerei. Adaugam cate o lingura de gris si faina amestecand bine dupa fiecare.

La final punem smantana si stafidele. Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina in care turnam compozitia.

O dam la cumptorul preincalzit la 170 de grade pentru 50-55 min. Sa o verificati si dupa vreo 40 de min sa nu se rumeneasca prea tare.

O lasam la temperatura camerei pana se raceste apoi o bagam la frigider cateva ore sau peste noapte, daca rezistati.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]