Pasca fara aluat

de marinicayou10 in Dulciuri, 7 Apr 2012 | 16089 vizualizari

 

Cea mai buna pasca pe care am facut-o si mancat-o pana acum :)
E foarte buna si cea cu aluat de cozonac ,dar pentru cei care sunt satui de atata cozonac,trebuie sa incerce reteta asta si sigur o sa ii placa :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr branza de vaci
  • 1,5 pliculet praf de copt
  • 5 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 175 gr unt sau margarina
  • 5 oua + 3 albusuri
  • stafide
  • coaja de lamaie
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Se freaca untul cu mixerul, cu zaharul pana se face spuma.Se adauga galbenusurile,albusurile batute spuma,branza,faina amestecata cu praful de copt,stafidele,esentele si coaja de lamaie.Se mixeaza bine toate ingredientele cu mixerul,iar compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.Se da la cuptor la foc mijlociu pana se rumeneste bine(maroneste).Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava.
Puteti adauga albusurile batute spuma tare la urma si amestecati cu o lingura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]