Vrea cineva o cafea aromata si un pumn de nuci delicioase...?:))))
Cojile de nuci: se mixeaza ouale cu zaharul pana se albesc, adaugam untul topit, apoi uleiul si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca de tarta putin uleios. Eu l-am lasat in frigider si l-am scos pe bucati pentru ca era foarte cald. Se formeaza bilute mici si se coc in forma speciala pe aragaz. Mie mi-au iesit 200 de coji =100 nuci. Deci daca stati rau cu rabdarica faceti jumatate din compozitie :)))))))))))))))
Crema: punem 800 ml lapte la fiert pe aragaz impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Ceilalti 200 ml se mixeaza cu ouale, adaugam faina si amidonul, iar cand laptele de pe aragaz este fierbinte turnam usor peste el si amestecam continuu cu telul. Impartim aceasta budinca in doua parti una va ramane alba, iar celeilalte ii vom adauga ciocolata topita cu jumatate din unt si praful nessquik. Jumatate din unt se pune in crema alba. Acoperim cu folie de plastic direct pe crema sa nu faca pojghita si lasam la racit, apoi se umplu jumatatile de nuci si se lipesc.
Aceste fursecuri sunt delicioase abia dupa o zi ..........daca va tin nerviii :))))