De fapt e o reteta greceasca numita "Koulourakia tou paska" adica se fac ptr paste impreuna cu cozonacul care de fapt e ca o briosa, dar eu am folosit forme ptr copii ptr a face ale mele fetite sa manance ( ceea ce nu am reusit cu cea mica!)
Se amesteca faina cu praful de copt separat, apoi intr-un bol amestecam untul topit cu zaharul, uleiul, laptele, coaja de portocala si sucul de la portocala. Separat batem putin cele doua galbenusuri apoi le adaugam la compozitie. Punem faina cate putin si amestecam cu mixerul pana cand se ingroasa apoi framantam cu mana. Facem formele dorite si le asezam in tava apoi le ungem cu un alt galbenus amestecat cu putin lapte( daca vrem sa luceasca putin biscoturile, le ungem doar cu albusul). Coacem ptr cca 25-30 min la cuptor preincalzit la 180C ( la cuptorul meu le fac la 160C, deci depinde de fiecare cuptor)