Vin cu aceasta reteta pe care am facut -o de Paste si a fost apreciata de cei ai casei dar si de musafiri. Nu am fotografii decat cu produsul final deoarece m-am luat cu treaba si am uitat sa fac .
Va recomand aceasta pasca si sunt sigura ca nu veti regreta !
Blatul.
Crema de branza:
Glazura:
Daca doriti puteti presara si un pic de nuca de cocos pentru decor.
BLATUL
Se freaca untul cu zaharul + zaharul vanilat pana devine spuma , se adauga cacaoa, oul, ( intreg) laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine compozitia , se tapeteza tava detasabila cu faina . Se va turna jumatate din compozitia de blat in tava dupa care se va pune crema de branza .
CREMA DE BRANZA
Se mixeaza branza cu zaharul + zaharul vanilat + cele 2 galbenusuri ,se adauga faina ,stafidele si la urma albusurile batute spuma. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de blat , nivelam cu atentie iar deasupra punem cealalta jumatate de compozitie de blat ramasa. Se coace la foc potrivit . Este gata atunci cand se desprinde de pe margine tavii . Dupa ce se raceste o imbracam in ciocolata cu ajutorul pensulei de silicon. Optional nuca de cocos.