Parjoale moldovenesti

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 11682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc,
  • 300 g carne de vita (vitel),
  • 100 g ceapa uscata,
  • 2 legaturi ceapa verde,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • 5 catei de usturoi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 2 cartofi rosii,
  • 1 lg boia,
  • 250 g paine alba,
  • 200 ml lapte ,
  • sare,
  • piper,
  • faina ,
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Carnea se da de doua ori prin masina de tocat cu cateii de usturoi si painea inmuiata in lapte si stoarsa.

Ceapa uscata, cea verde, usturoiul verde, cartofii, morcovul, patrunjelul, mararul, ouale, sarea, piperul, boiaua se toaca marunt, se rad pe razatoarea mare sau se toaca prin tocatorul electric.

Se amesteca bine. Se ia cu lingura, se dau prin faina si se pun in ulei incins.

Se rumenesc frumos pe ambele parti. Se servesc cu smantana, hrean, muraturi etc.Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Se servesc cu smantana si mamaliga calda, sau reci, cu ce aveti prin frigider: usturoi, hrean, muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"