Baghete crocante

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 6595 vizualizari

 

Am facut aceste baghete in weekend si s-au evaporat imediat ce le-am scos din cuptor

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g salam/sunca
  • 200 g cascaval
  • un galbeus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete crocante:


Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata.

Se aseaza feliile de salam/sunca pe jumatate de foaie,se rade cascavalul deasupra.Partea care a ramas goala se stropeste cu apa si se acopera cu ea partea cu sunca si cascaval.Se trece cu sucitorul de cateva ori peste foaie pentru a scoate aerul si se feliaza cu rola pentru aluat in fasii de 2 cm,se rasucesc si se ung cu galbenus.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pt 10 min pana se rumenesc.

Si acum partea cea mai frumoasa:se mananca.......hihihi!sunt delicioase!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:30

sunt nemaipomenite!eu vreau sa fac foietaj de casa ca am gasit o reteta buna si vreau sa incerc

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:24

ce frumoase sunt

adry88 1

07.07.2011, 10:48

place

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor