Parjoale moldovenesti

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 11689 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

20.07.2011, 10:59

atat de bune sunt parjoalele

DIANA B 1

20.07.2011, 11:14

Ce multe-s ,Gelule ... ca-n Moldova , si mult , dar si bun

Ligia Bxl 1

20.07.2011, 11:47

bune bune

Ina 1

20.07.2011, 11:52

Numai bune la ora asta Sa dau adresa de la serviciu? Faci si catering?

Ina 1

20.07.2011, 11:52

Caterinca facem noi
app. : Bine ai venit!

MotanLaOale 1

20.07.2011, 12:11

bune bune

Cris2711 1

20.07.2011, 12:13

ce bune sunt Bun venit

iubitik 1

20.07.2011, 12:17

mare bunatate

ionela2682 1

20.07.2011, 14:11

Lau 1

20.07.2011, 15:30

bune

marcela1979 1

20.07.2011, 20:20

bune bune

adasev12 1

20.07.2011, 20:32

imi place

kamy 1

20.07.2011, 20:44

ce-mi plac cu mustar

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:19

foarte bune

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu tarhon si chiftelute