Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 felii paine muiata
  • 2 oua(1 de gaina,1 de curca)
  • 4 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (2):

Carnea se spala, se zvanta si se taie bucati. Morcovul si cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa. Carnea, legumele, ceapa se trec prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga 2 oua batute spuma, usturoi pisat, piper, sare, cimbru, painea inmuiata si faina. Se amesteca componentele pana ce devin o pasta omogena.din care se portioneaza parjoale, de marimea unui ou care se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul infierbantat pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute....rapide si mai sanatoase!