Chiftelute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2015 | 6147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc ,
  • 250 g carne de vita ,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 ou,
  • marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem  verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.

Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Andra_Constantinescu 1

13.02.2015, 19:55

Rocsi 1

13.02.2015, 20:39

Sunt o bunatate!

Teo 1

13.02.2015, 22:41

cine refuza chitele calde?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte