Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 3404 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

14.09.2013, 16:31

Sunt mai uşoare cu carnea de vită, chiar dacă este mai scumpă un pic. Bun!

COSTEO 1

14.09.2013, 16:33

Mie i-mi plac mai mult cu carne de vita decat de porc.

Patricia Iordache 1

14.09.2013, 16:35

Arata suuper!

Corinuta 1

14.09.2013, 16:53

Cu de toate! Foarte faine sunt!

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:55

Vreau,vreau,calde sa fie...

COSTEO 1

14.09.2013, 17:00

Sunt bune si reci!

Constelatialeu 1

14.09.2013, 17:10

Stiu,dar mie imi plac fierbinti....

Bya Ralu 1

14.09.2013, 17:14

Lavinia 1

14.09.2013, 17:14

Foarte bune

alilianaa 1

14.09.2013, 17:29

bunee, si mai ales cand sunt gata facute, nu mai zici nimic.

Lau 1

14.09.2013, 17:33

COSTEO 1

14.09.2013, 17:35

Multumesc dragilor!

COSTEO 1

14.09.2013, 17:42

Cand sunt gata facute sunt cele mai bune!

Aurelia 07_07 1

14.09.2013, 17:54

Reteta-Video 1

14.09.2013, 18:37

Perfecte!

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

Sunt absolut delicioase. Vad ca si tu ai lingura zambitoare cum are Cleme

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

buuneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in aluat de bere