Parjoale crocante de vitel

de mihaelar63 in Vita, 11 Dec 2014 | 4610 vizualizari

 

Am servit aceste parjoale cu cartofi fierti si salata de ridichi rosii murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vitel
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • codite de ceapa verde
  • patrunjel verde
  • pentru panada : faina alba , pesmet amestecat cu faina malai si sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale crocante de vitel:

Se amesteca carnea tocata cu un ou , pesmet , sare , pasta de ardei , ceapa verde si patrunjel verde .

Se formeaza in palme parjoale [ ca chiftelele dar mai ovalizate si aplatizate ].

Se dau intai prin faina alba , apoi prin ou batut si la urma prin amestecul de pesmet , malai si sare .

Se prajesc in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie sa se absoarba excesul de ulei .

Serviti alaturi de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Sunt gustoase si reci , pentru pachet sau mic-dejun .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale crocante de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Köfte