Pariziene cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 4910 vizualizari

 

ideale pentru pachetel la scoala sau la servici ;)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Umplutura

  • branza de burduf +branza telemea+1 baton crema de unt

1 ou, susan si mac pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pariziene cu branza:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu umplutura de branza.

Se formeaza parizienele, vezi foto, se aseaza in tava si se lasa la dospit cca 20 min.

Se ung cu ou batut, se presara susan, mac si sare, daca mai este nevoie.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 30 min. la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pariziene cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

alilianaa 1

14.04.2013, 08:57

pariziene delicioase!

diaconta 1

14.04.2013, 12:04

ce frumoase ti-au iesit

Rocsi 1

14.04.2013, 20:48

Ies foarte bune parizienele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]