Miez de Lapte cu Kiwi și dulceață de fructe

de Oana in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g Miez de Lapte Natur Delaco
  • 2 kiwi
  • Peltea/dulceață de fructe
  • 1 măr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de Lapte cu Kiwi și dulceață de fructe:

Tăiem felii groase de brânză Miez de Lapte iar kiwi îl tăiem felii mai subțiri. Pregătim platoul alternând straturi de brânză cu straturi de kiwi. Ornăm totul cu peltea sau dulceață de fructe.

Feliile de măr și sucul de fructe completează un mic dejun revigorant și plin de energie.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de Lapte cu Kiwi și dulceață de fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2012, 18:19

Maine incerc si varianta cu fructe, arata demential, ruxy, am inteles ca deja se gaseste prin magazine

Oana 1

22.04.2012, 22:01

Ruxy, da se gaseste in toate cele 3 variante si e foarte bun

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:18

Ce prezentare , mama-mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor