Paprikas de porc

de AnyCostescu in Porc, 10 Dec 2012 | 5436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei grasi rosii
  • 100 ml ulei
  • 50 g paprika
  • 500 ml suc de rosii
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de porc:

Legumele se curata si se taie julien. Se calesc in tigaie in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea, apa cat sa cuprinda legumele si carnea si se lasa la fiert. Cand e aproape gata carnea se pun condimentele, paprika si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba in continuare pana cand carnea e fiarta bine si sosul e legat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste din faina