Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte

de botcrina in Porc, 26 Oct 2014 | 3327 vizualizari

 

Este o supă foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 4-5 cartofi potriviţi de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei roşu
  • 1-2 ardei iuţi
  • 1 morcov
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 lingură boia
  • o crenguţă de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • sare şi piper după gust
  • 1 ou
  • 50 g făină
  • 50 g griş
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte:

Tăiem toate legumele cubuleţe, lăsăm de o parte doar ardeii iuţi.

Într-o oală punem uleiul la încins, sotăm legumele în acesta, adăugăm paprika şi stingem cu apă caldă.

Lăsăm să fiarbă puţin apoi adăugăm carnea tăiată cubuleţe.

Potrivim de sare şi piper şi adăugăm crenguţa de cimbru şi frunzele de dafin.

Când carnea este pătrunsă aproape bine punem în supă cartofii, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe,

Între timp facem găluştele dintr-un ou cu 50 g făină şi 50 g griş.

Punem găluştele cu ajutorul unei linguriţe în supă şi mai lăsăm să fiarbă puţin.

Tăiem ardeii iuţi rondele subţiri (îndepărtăm seminţele) pentru a da un gust pikant supei, mai potrivim gustul, dacă este nevoie, apoi luăm oala de pe foc.

Servim paprikaşul calduţ!

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se poate servii cu suc de roşii sau smântână;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Geanina87 1

26.10.2014, 20:33

deyutzky 1

26.10.2014, 23:51

foarte bun

mihaelar63 1

05.11.2014, 23:47

Galustele sunt placerea mea vinovata . Trebuie sa incerc jumatate gris , jumatate faina alba ca si tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de porc reteta traditionala ungureasca