Papricas din ciuperci galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 5379 vizualizari

 

Daca aveti ocazia vreodata, cei care nu ati fost, sa mergeti in padure si strangeti ciuperci proaspete. Este o aventura si in acelasi timp aveti posibilitatea sa gustati diferite ciuperci, care fiecare au un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci galbiori
  • 2 ardei grasi
  • 4 cepe mici
  • piper, boia, sare dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml lapte
  • verdeata si smantana dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din ciuperci galbiori:

Ciupercile le curatam bine, le spalam si le oparim. Dupa ce s-au racit le tocam bucatele nu foarte mici.

Ceapa si ardeii le tocam marunt si le calim in ulei, adaugam boiaua si 2 cani mari de apa fiarta. 

Adaugam si ciupercile, sare dupa gust si lasam sa fiarba pana scade apa. 

Intr-un bol amestecam faina cu laptele rece si varsam peste tocanita.

Lasam sa mai fiarba 2-3 minute, adaugam piperul si stingem focul.

Papricasul se serveste, dupa gust, cu smantana si verdeata.

TIPS-URI

1

daca doriti un preparat de post, inlocuiti laptele cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din ciuperci galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din albusuri cu crema de branza si masline