Papricas din ciuperci galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 5601 vizualizari

 

Daca aveti ocazia vreodata, cei care nu ati fost, sa mergeti in padure si strangeti ciuperci proaspete. Este o aventura si in acelasi timp aveti posibilitatea sa gustati diferite ciuperci, care fiecare au un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci galbiori
  • 2 ardei grasi
  • 4 cepe mici
  • piper, boia, sare dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml lapte
  • verdeata si smantana dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din ciuperci galbiori:

Ciupercile le curatam bine, le spalam si le oparim. Dupa ce s-au racit le tocam bucatele nu foarte mici.

Ceapa si ardeii le tocam marunt si le calim in ulei, adaugam boiaua si 2 cani mari de apa fiarta. 

Adaugam si ciupercile, sare dupa gust si lasam sa fiarba pana scade apa. 

Intr-un bol amestecam faina cu laptele rece si varsam peste tocanita.

Lasam sa mai fiarba 2-3 minute, adaugam piperul si stingem focul.

Papricasul se serveste, dupa gust, cu smantana si verdeata.

TIPS-URI

1

daca doriti un preparat de post, inlocuiti laptele cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din ciuperci galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza