Trebuie gatesc in asa fel incit sa poata fi mincat cu usurinta. Batrinii mei sunt la a doua copilarie. Dar este o mincare destul de buna si pentru noi este un 2 in 1
Prima data am curatat spatele de pui si l-am spalat bine lasindu-l un picut in apa ca sa iasa singele. Apoi am curatat ceapa si ardeiul, le-am spalat si pe urma le-am tocat marunt, le-am pus intr-o cratita de 3 l cu uleiul la calit putin, apoi am adaugat boiaua dulce si spatele de pui lasindu-l sa se caleasca 5 min impreuna cu ceapa si ardeiul. Apoi am pus apa calduta sa acopere carnea. Am lasat la fiert.
Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si i-am adaugat in oala. Apa nu trebuie sa depaseasca cu mult peste cartofi. Potrivim de sare si piper, vegeta si lasam sa fiarba in continuare. Cand cartofii sunt fierti asezonam cu patrunjel si gata papricasul.
Pofta mare!
1
Se serveste cu diverse salate de sezon
2
Ardei iute
3
Muraturi asortate