Pandispan cu mere si frisca

de Teo in Prajituri, 28 Noi 2009 | 18648 vizualizari

 

un desert racoritor....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 1.5 kg mere
  • 1 praf de scortisoara
  • 250 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere si frisca:

Se bat ouala cu zaharul, se adauga faina, praful de copt, coaja de lamaie si la sfarsit uleiul. Se tapeteaza tava si se asaza compozitia. Deasupra se razuie merele peste care se imprastie 1 lingura de zahar si se adauga praful de scortisoara. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Dupa ce se raceste se intinde frisca batuta si se rade ciocolata/nuca prajita. 

Se da la rece si se taie dupa 1 ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

28.11.2009, 22:53

sa vina, nu-i problema ca zi am pregatit de toate! mai avem bunatati!

Michelle 1

28.11.2009, 23:09

buna prajitura

liana_geicu 1

28.11.2009, 23:23

chiar este buna, fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]