Pancove din aluat de paine

de mirela0911 in Mancaruri de post, 30 Aug 2011 | 10976 vizualizari

 

Si pentru ca mi-a ramas aluat de la rulada cu branza, am zis sa fac cateva pancove, foarte bune pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina alba
  • 20g drojdie proaspata
  • sare
  • apa cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove din aluat de paine:

Se face un aluat din faina, sare, drojdie si apa, se framanta pana obtinem un aluat omogen si elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-o cratita se pune ulei la incins. Cu mana umeda rupem din aluat o bucatica si o intindem cu mana tragand de capete si invartind aluatul in mana. Se pune in uleiul incins si se prajeste pe o parte si pe cealalta.

Se scot pe servetele pentru a lua surplusul de ulei. Se servesc caldute cu gem, zahar, miere, cu ce doriti. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove din aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi sau pancove