Inca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem deserturi si fara zahar. Iar aceste produse fara zahar, de la Bunatati din Natura, m-au incantat foarte mult, inlocuiesc cu brio zaharul. Eu vi le recomand!!!
Punem branza intr-un bol, galbenusurile si le mixam bine. Adaugam siropul de struguri si mar, mixam, apoi punem laptele, vanilia si praful de copt. Faina o punem treptat in compozitia obtinuta. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Cu ajutorul unei palete, incorporam albusurile in compozitia cu branza, dar si stafidele. Dam compozitia la frigider 15-20 de minute. Incingem o tigaie, o ungem cu ulei. Punem una-doua linguri de compozitie, in functie de cat de mari doriti sa le faceti, le aplatizam usor cu lingura. Le rumenim la foc mic. Cand incep sa se formeze gaurele, le intoarcem pe partea cealalta pana sunt rumenite. Le scoatem pe un platou. Le servim calde cu peltea de must alb si capsuni proaspete. Sa aveti pofta si nu uitati, folosit cu incredere produsele fara zahar de la Bunatati din Natura!