Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Ingheta cu pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare.
Pentru decor:
Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene.
Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie.
Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula.
Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator
Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete, scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata.
Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori.
La servire, ornam cu ciocolata topita.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult