Paine Wassa

de Sabina in Piine, 9 Iul 2009 | 16422 vizualizari

 

Pentru cei care doresc sa tina dieta, Wassa inlocuieste cu succes painea alba.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 2 cani faina integrala
  • 2 cani tarate de grau
  • 3 linguri cereale (grau, ovaz, secara)
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • un cub drojdie
  • seminte de in
  • susan(optional)
  • ierburi a la Provence
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si lasam la odihnit 10-30 min! Intindem o foaie (cat de groasa vreti) si taiem patratele. Dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute!

Eu pastrez aceaste feliute la frigider si rezista chiar si o saptamana. Am incercat si in combinatie cu salata de patrunjel si a fost de-a dreptul delicioasa. Va propun sa o incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sabina 1

09.07.2009, 17:36

Multumesc, Ala! Draga Oana, n-are de ce sa nu mearga si la MP. Numai ca nu trebuie framantata prea mult. Eu doar amestec ingredientele, o las la crescut si hopa in tava!

adry88 1

20.05.2011, 12:11

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:47

ce bine tiau iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine bruna